Návod na přihlašování systémem OB Haná

 

 

Pokud jsi ještě nikdy nepoužíval tento systém podívejte se do obecného helpu, je třeba se domluvit s tvým vedoucím oddílu, aby ti nasdílel přihlašovací práva. Tento systém se běžně používá k přihlašovaní na 70% všech žebříčkových závodů, takže věřím, že každý oddíl již má registrovaného vedoucího, který tento přihlašovací systém používá.

 

Po registraci, přihlášení se do systému OB Haná a výběru příslušného závodu (H.S.H Vysočina cup 2007) je možné provést dávkové načtení souboru z předepsaného formátu TXT, daného ČSOB (opět zná vedoucí tvého oddílu) nebo po jednotlivých závodnících (v případě menšího počtu přihlášených).

 

Přes odkaz  „Přihlásit / odhlásit se na závod“ můžete jak přihlašovat jednotlivé závodníky, tak provádět změny přihlášek, ale také hlavně zaškrtnout které etapy závodník poběží (standardně nastaveno, že všechny), jestli požaduje kyvadlovou dopravu na E2 či ubytování v kempu nebo tělocvičně. Vždy je nutné do přihlášky tyto skutečnosti uvést a to konkrétně ke každému přihlašovanému závodníkovi zvlášť, aby bylo jasné, kdo si co objednal (u prezentace tak předejdeme zbytečným nesrovnalostem) !!!

 

Přes odkaz „Platby (vklady, ubytování, ... )“  si překontrolujete, případně doplníte další požadované služby a kliknete na tlačítko „Přepočti vklady dle přihlášek“ – zobrazí se ti kompletní rekapitulace plateb, tuto částku pak odešli dle rozpisu závodu bankovním převodem na účet pořadatele.

 

Obecné:

Při vracení se zpět na hlavní menu nepoužívejte šipku prohlížeče ZPĚT (BACK), ale odkaz v horním levém rohu „zpět na hlavní menu “

 

Systém umožňuje samozřejmě daleko více, než je zde napsáno, toto je však to nejhlavnější, abyste mohli pořídit přihlášku. V případě problémů se obraťte na e-mail: tomas.matras@seznam.cz nebo využijte další možné formy poslání přihlášky b) nebo c) – viz rozpis závodu.